Velkommen til
Nedre Romerike vinklubb(NRVK)

Vår vinklubb ble startet i 1991 av en vennegjeng fra Kjeller i Akershus. Forøvrig greit sted å bo når man er interresert i vin. De tre grundere bestemmte seg for å ta med seg to venner hver slik at vi totalt sett ble ni medlemmer i vinklubben. Og ni medlemmer er vi også i dag. Klubbens formål er at vi skal nyte vin, lære om vin, diskutere og informere om vin, samt medvirke til å øke den kulturelle opplevelse rundt avnytelsen av Bacchus´ gudegaver. Vi føler selv at etter 20 år i vinens tjeneste så har vi klart å etterleve klubbens formål.

Hvor befinner vi oss?

Romerike strekker seg fra Hurdal i nord til Lørenskog og Enebakk i sør. Her møtes Norges lengste elv, Glomma, og elva med størst vannføring, Vorma. De to vannpulsårene har satt sitt preg på regionen gjennom historien med tømmerfløting, båttrafikk og fiske.
Romerike utgjøres av kommunene Fet, Gjerdrum, Lørenskog, Nittedal, Rælingen, Skedsmo, Sørum, Ullensaker, Nes, Aurskog-Høland, Eidsvoll, Hurdal og Nannestad.
Romerike ligger i Akershus fylke, nord for Oslo. Romerike har omtrent 220.000 innbyggere som bor spredt i hele regionen.

 

 

 

 

 
Vis bilde
Vis bilde