27.august.2005 10:59 KlubbWeb
Bestill en av løsningene nedenfor og test den gratis i tre måneder. Ønsker du ikke å beholde løsningen etter pøveperioden vil den bli slettet uten kostnader.

 

Alle priser er inkl. mva.

Vinblogg
Vinblogg passer for klubber som kun ønsker å få samlet testresultatene på et sted der alle i klubben har tilgang til dem til enhver tid. Her har  dere mulighet for å lage deres egen forside og legge inn testresultater med bilde av flaske og etikett.

Pris pr. år kr. 550,-

 

 

 

Miniversjon
Miniversjonen passer for klubber som først og fremst ønsker å få samlet testresultatene på et sted der alle i klubben har tilgang til dem til enhver tid. Her har  dere mulighet for å lage deres egen forside, samt legge inn testresultater, aktivitetskalender, bilder og egen gjestebok.

Pris pr. år kr. 750,-

 

 

 

Fullversjon
Fullversjonen egner seg for vinklubber som ønsker å ha en fullstendig hjemmeside. Her har dere mulighet for å lage deres egen forside, samt legge inn testresultater, nyheter, aktivitetskalender, egendefinerte sider, egendefinert meny, sponsorer, medlemsoversikt, bilder, lage album for bildene, lagre dokumenter (word, excel, pdf mm), e-post skjema og egen gjestebok.

Pris pr. år kr. 1180,-

 

 

 

Eget domene hos klubbweb
Eksempel : www.vintest.net/mittlag

Engangsavgift kr. 200,-

 

Innlegging av klubbens farger/logo (tar forbehold om at klubbene selv fremskaffer logo, samt tillatelse til bruk av denne).

Engangsavgift kr. 1500,-
Kun nødvendig hvis dere vil ha et annet utseende på siden enn standarden som benyttes av www.vintest.net