27.august.2005 10:59 KlubbWeb
  Bestill en av løsningene nedenfor og test den gratis i tre måneder. Ønsker du ikke å beholde løsningen etter pøveperioden vil den bli slettet uten kostnader.

   

  Alle priser er inkl. mva.

  Vinblogg
  Vinblogg passer for klubber som kun ønsker å få samlet testresultatene på et sted der alle i klubben har tilgang til dem til enhver tid. Her har  dere mulighet for å lage deres egen forside og legge inn testresultater med bilde av flaske og etikett.

  Pris pr. år kr. 550,-

   

   

   

  Miniversjon
  Miniversjonen passer for klubber som først og fremst ønsker å få samlet testresultatene på et sted der alle i klubben har tilgang til dem til enhver tid. Her har  dere mulighet for å lage deres egen forside, samt legge inn testresultater, aktivitetskalender, bilder og egen gjestebok.

  Pris pr. år kr. 750,-

   

   

   

  Fullversjon
  Fullversjonen egner seg for vinklubber som ønsker å ha en fullstendig hjemmeside. Her har dere mulighet for å lage deres egen forside, samt legge inn testresultater, nyheter, aktivitetskalender, egendefinerte sider, egendefinert meny, sponsorer, medlemsoversikt, bilder, lage album for bildene, lagre dokumenter (word, excel, pdf mm), e-post skjema og egen gjestebok.

  Pris pr. år kr. 1180,-

   

   

   

  Eget domene hos klubbweb
  Eksempel : www.vintest.net/mittlag

  Engangsavgift kr. 200,-

   

  Innlegging av klubbens farger/logo (tar forbehold om at klubbene selv fremskaffer logo, samt tillatelse til bruk av denne).

  Engangsavgift kr. 1500,-
  Kun nødvendig hvis dere vil ha et annet utseende på siden enn standarden som benyttes av www.vintest.net