Lik vinpris.no på facebook for å følge oss

  Om vinpris.no

  25.april.2019 20:53 KlubbWeb
  Bilde

  Vinpris.no ble opprettet fordi jeg alltid har hørt at "billig vin er billig i Sverige" og "dyr vin er billig i Norge". Jeg hadde et håp om å finne ut hvor den magiske prisgrensen gikk, men fant ut at så enkelt var det nok ikke. Til gjengjeld så fikk jeg i hvertfall en god oversikt over hva som lønner seg å kjøpe hvor og en god del overraskelser over store prisforskjeller på (sannsynligvis) samme vare. Det er en relativt omfattende jobb å koble produktene da de ikke har noen felles nøkkel og i tillegg tydeligvis blir registrert manuelt hos de to leverandørene med de feilkilder det medfører.

  Selv er jeg en person med interesse for vin og har ingen tilknytning til produsenter eller leverandører av produkter som det skrives om her bortsett fra at jeg rett som det er handler varer hos enten Vinmonopolet eller Systembolaget.

  Mange går nok rundt og tror at absolutt alt er mye billigere i Sverige. Dette stemmer ikke helt. Under arbeidet med denne løsningen har jeg sett at det motsatte er tilfelle for mange produkter, men det skal ikke stikkes under hverken en stol eller noe annet at for enkelte produktgrupper kommer Systembolaget vesentlig bedre ut av det. Ta en titt på prissammenligningene og trekk din egen konklusjon. 

  Lykke til 😊


Lik vinpris.no på facebook for å følge oss