Lik vinpris.no på facebook for å følge oss

Bobler til 17. mai?

07.mai.2019 21:43 KlubbWeb
Bilde
Det er ikke så mange billige bobler å finne som er ekstra billige i Norge, men nå er det jo straks 17. mai så da kan man kanskje rive i litt ekstra?

Når det kommer til bobler så er det vel bare å slå fast først som sist at det ER morsommere å være stinn av penger enn å være blakk. Det er ikke det helt store å velge mellom av bobler til en grei pris som i tillegg er rimeligere i Norge enn i Sverige. En mager trøst må være at det ikke er flust med superbobler blant de produktene som er vesentlig billigere i nabolandet enn her heller.

Skal man ikke tømme lommeboka helt til 17. mai og heller ikke har tenkt seg på langtur til Sverige, så kanskje Juvé y Camps Gran Reserva Brut kan være noe å satse på. Den koster kr. 309,90 på polet, men den er i det minste 26 kroner (7,8%) billigere i Norge. Man kan vl ikke si at den inngår i kategorien røverkjøp, men penger spart er penger tjent har jeg hørt.

Et annet alternativ er Raventos Textures de Pedra. Prisforskjellen her utgjør heller ikke stort mer enn ei pølse i brød, men kjøper man mange nok flasker så blir det jo til slutt overskudd til en middag for fire😊 Denne koster kr. 249,90 på Vinmonopolet og er 8,3% billigere enn i Sverige.

Vi får derfor flytte oss over til de som har det mer morsomt. Altså de som har lyst til å legge litt mer penger i festdrikken. Da kan man for eksempel gå til innkjøp av en Claude Cazals La Chapelle du Clos Grand Cru Blanc de Blancs Brut. Franskmennene er gode på enkle navn... Den koster kr 600,- i Norge og NOK 830,- i Sverige, så her tjener man inn hele pølsemiddagen på en flaske og siden det er nasjonaldagen så kan man kanskje legge i litt ekstra.

Er du veldig tørst så kan det være lurt å gå for en treliters Mumm Cordon Rouge Brut. Den får du for den nette sum av kr. 1760,- i Norge mens du må ut med hele NOK 2472,- i Sverige. Kan fort miste litt av gleden med feiringen hvis man har nappet med seg en sånn fra hylla på Systembolaget før man leser dette.

Lik vinpris.no på facebook for å følge oss