Lik vinpris.no på facebook for å følge oss

Alt er ikke dyrt i Norge.

28.april.2019 10:46 KlubbWeb
Bilde
Mange tror nok at alt som har med alkohol å gjøre er fryktelig mye dyrere i Norge, men dette stemmer ikke helt.

Joda, det skal innrømmes at alkohol absolutt ikke er plagsomt billig i Norge. I hvertfall synes nok mange av oss som gjerne nyter en flaske eller et glass med godsakene at det er sånn, men sammenligner vi med vår nærmeste nabo så er det en god del som er billigere her. 

Nå som mai kommer med feiringer på rekke og rad så kan det jo tenkes at man får lyst på et lite glass til kaffen. Når vi snakker brune drikker med litt styrke på så er kanskje ikke "billig" det første ordet som slår en, men her kommer i det minste noen forslag som man ikke trenger å legge ut på langtur for å få tak i. 

Først ute er Jean Fillioux So Elegantissime XO. Denne flasken er hele 38% billigere i Norge enn i Sverige. Direkte billig (etter min månedslønn å dømme) vil jeg vel ikke påstå at den er, men når den koster NOK 1620,- i Sverige så er kr. 1005,- bortimot et røverkjøp. Finnes eller kan bestilles til et pol nær deg.

Synes du at 1005,- var i drøyeste laget kan du kanskje prøve en Jean Fillioux Napoléon Grande Champagne. Den koster den nette sum av kr. 655,- i Norge og NOK 925,- i Sverige. Det er i skrivende stund en forskjell på 29% i norges favør.

Hvis du ikke på død og liv MÅ ha franske dråper, men vil prøve noe som enkelte av oss (altså jeg) synes er mye bedre så ville jeg snarest mulig ha kommet meg på nærmeste pol og tatt med en flaske Jaime I. Ikke akkurat på billigsalg denne heller, men så god at den er på nippet til å være verdt hver krone😊. Den er 20% billigere i Norge enn i Sverige. Kr. 950,- på polet og NOK 1188,- hos bolaget. 

Lik vinpris.no på facebook for å følge oss