Allergi

  29.august.2016 12:20 Trond Jacobsen

  Nå nærmer Talent cup seg og i den forbindelse er det viktig at dere gir beskjed hvis det er noen som har allergier som vi bør vite om, i forhold til maten. Men før dere gjør dette ber jeg dere lese dette.

   

   Svin: Ingen av de varme måltidene inneholder svinekjøtt. Da det gjelder brødmåltidene så er det pålegg der som ivaretar de som ikke kan spise svinekjøtt. Dere trenger ikke å gi beskjed om at dere har spillere som ikke spiser svin.

   

   Halal: Ber om at de som må ha måltider som må tilberedes på «Halal vis» ordner seg selv eller spiser brødmat som også blir satt frem. Dere trenger ikke å gi beskjed om at dere har spillere som må ha Halal mat.

   

   Gluten: Det blir satt fram brød som er glutenfri. Det blir også lagd måltider som er tilpasset. Spør betjeningen da dere skal spise. Fint hvis dere gir beskjed snarest mulig slik at vi får tatt hensyn til dette.

   

   Laktose: Det blir satt fram melk og smør som er laktosefri. Det blir også lagd måltider som er tilpasset. Spør betjeningen da dere skal spise. Fint hvis dere gir beskjed snarest mulig slik at vi får tatt hensyn til dette.

   

   Fisk: Ingen måltider blir servert med fisk. Dere trenger ikke å gi beskjed om at dere har spillere som ikke spiser fisk.

   

   Nøtter: Ingen måltider blir servert med nøtter. Hvis det dreier seg om at spilleren ikke kan være i samme bygg som de som spiser nøtter, skal dere gi beskjed. Dere trenger ikke å gi beskjed om at dere har spillere som ikke spiser nøtter hvis det ikke er hyper allergi som nevnt over.

   

   Det blir satt frem epler og bananer til alle måltider

   

  A-kort: Alle måltider foregår på skolen dere overnatter under gitte tidspunkt. Må dette endres tar dere kontakt med sekretariatet så ser vi hva vi får til

   

  B-kort: Alle måltider foregår på Briskeby under gitte tidspunkt. Må dette endres tar dere kontakt med sekretariatet så ser vi hva vi får til